Haft mamma och Tina på besök

I dag vaknade jag av att Mamma och min lilla syster Tina var på väg hit. Jag log och sov så jag fick lite bråttom. Men de gick bra ändå.
De var så roligt för dom hade med sig hundarna ( Jackie och Pyret) Har saknat Jackie som bara den. Så tills nästa gång dom kommer så ska jag köpa några bollar så de har nått att leka med. :)

Fick ett ryck idag att jag skulle köpa blommor och sätta ut i våra utekrukor. Å det gjorde jag oxå. Så snyggt det vart. Längtar tills vi har gräsmatta oxå. Hoppas att det finns det tills vi ska ha våran lilla fest. Grillparty.

Åkte in till stan med Mamma och Tina där vi mötte upp Malin. För att sedan gå på stan och leta kläder till Malins alla måsten som är innan studenten. 

Börja känna mig gammal nu när Malin snart tar studeten. De var ju inte direkt igår man tog den. Oj vad det har hänt saker sen dess. Jag har hittat min blivande man, bor i hus, har stadigt ekonomi. Å snart är jag husägare oxå. Får jag som jag vill så är jag snart förlovad oxå. De går med stora steg framåt.

Bea ringde mig imorse och sa att hon ville att jag skulle baka en morotskaka till henne. Så jag tog och gjorde en sån, men även en tosckatårta som jag tänkte bjuda mina underbara kollergor på i morgon. När det är Fredag å allt. Det är ju inte vilken fredag som helst utan Valborg.

Men iaf så när jag kom hem så planterade jag mina fina blommor, dammsugit såg förjävligt ut efter hundarna hade srungit ut och in och tvättat. Å nu sitter jag och väntar på att Tobias ska komma hem så vi kan äta någon middag tillsammans. Börjar bli riktigt hungrig nu. 
 
I morgon börjar jag jobba kl åtta ska bli skönt med lite sovmorgon.

Jaha nu var tvätten klar, vem ska hänga den då om inte jag.

Ni får ha en fortsatt fin kväll.


Längtar som ett barn.

Längtar verkligen tills sommaren kommer och att det blir lite varmare ute. I Söndags så var det dax för premiär grillningen. Jag, Tobias, Lena och Andreas grillade hemma hos honom. De var så mysigt. Köttet var inte det bästa men de andra var helt klar bra.
Ja så nu längtar jag till SEMESTERN så man kan grilla varje dag om man vill.

Då man får tid att vara med den man älskar allra mest. Han är för go min underbara, söta Älskling. Tänkt när våra planer går i lås på riktigt. Då är jag den lyckligaste i värden.

Nä nu ska jag fara in till facket och skriva på några papper.  


Att de skulle ta sån tid.

Jag var in på Rusta häromdagen med Bea, då jag hittade en jättefin grön gardinkappa. Som nu sitter i mitt köksfönster. Hittade även stolsdynor till köksstolarna i samma mönster. Som jag har letat. http://www.rusta.se/gardinkappa_anna_p50411315.html Vad tycker ni?

De passar väldigt bra till vårat nya köksbord. Grönt och Furu de gillar jag.  

Sen handlade jag även en grön matta till hallen  http://www.rusta.se/dorrmatta_sara_gron_50x80_cm_p45401465.html 

De ända som fattas nu förutom ett nytt kök är lite blommor.

Nu sitter jag och tittar om jag hittar något bra recept som jag kan bjuda mina underbara kollegor på. Kanske något av detta:
http://www.recept.nu/1.293616/leila_lindholm/efterratter_godis/agg_mejeri/brownie_cupcakes

http://www.recept.nu/1.118748?search=true&searchString=klassisk+morotskaka&rcp_recipeCategory=&rcp_kitchenCategory=&rcp_themeCategory=&rcp_mainIngredientCategory=&rcp_tvShowCategory=&rcp_chef=

Nu ska jag vara lite social med min käre sambo.

Jag har lite annat på gång oxå men de får ni höra lite längre fram. Lite planer om man säger så.


Facket Grunder dag 1

Dagen började med att jag vaknade hemma hos Pappa kl 07:00. De var roligt att få träffa han. Han var så himla glad i går när jag kom så han bjöd mig på middag :) vilken bra och snäll pappa man har. 

Sen bar det av till affären för att sen åka till kursen på Älggårdsberget (tror jag att det heter) i Bispgården. 

När man kom så fick man börja med att checka in och ta ett rum. 

Fika 9.30-9.50

Lunch 12.00-12.45

Fika 14.30-14.50

Middag 17.00-18 

Samvaro 20.00 Ostbricka med frukt

I mellan så var det föreläsning och pressentation av varandra.

Sitter nu och kollar på Andra Avenyn inne på mitt rum. Känns så skön att ha ett eget rum. De känns lite lyxigt faktiskt. Å så mycket mat man får, kommer ju att gå upp flera kilon innan den här kursen är över. Oj oj oj.

I morgon är det en ny dag som börjar kl. 08.00 med Frukost å sen lite mera kurs.

De känns inte bra att vara utan Tobias om jag ska vara ärlig. Men han jobbar ju ändå, så han har ju sitt att tänka på. Men jag saknar honom jätte mycket. Men de är de här som gör att man håller ihop längre, tror jag iaf.

Sen var jag och hälsade på Pappa en sväng, blir så glad när han blir glad för att jag kommer. Det finns ingen bättre PAPPA än min.

Nä nu ska jag till och göra kväll, börjar bli riktigt trött.

God natt.....

En så härlig dag

Ja idag har min dag varit helt perfekt. Inte stressat någonting, bara tagit de lilla lugna. Har så himla bra kollegor som alltid ställer upp för en. Tackar.

Tobias bytte till Sommardäck på Golfen idag, vart så nöjd när han kom och visade upp min pärla på jobbet.

Nu har Tobias åkt för att jobba. Han ska följa med en kille som ska köra en timmerbil till Oslo i kväll/natt. Då får vi se om det är Tobias som ska köra det i fortsättningen.
Saknar honom så mycket när han inte är hemma. Vill ju att han ska sova med mig. Tur att man har ett varmt täcke. 

I morgon efter jobbet så åker jag till Bispården, för att hälsa på pappa. Innan jag ska på Fackets grunder som ska hållas där. De ser jag verkligen fram emot. 

Man kan behöva komma ifrån jobbets väggar ett tag. 

Nä nu ska jag diska undan och sen packa lite. Kan lova att de bli en tidig kväll för min del. 

God natt alla som läser min blogg. :)  


11 April, Ylva

Japp, idag är det Ylva som har namnsdag. :) Så idag har jag gjort en Rulltårta med Jordgubbssylt i. Som Frida fick smaka på när hon kom och hälsa de på.
Duktig som man är så vart den ju helt perfekt. :)

I går så åkte jag och Tobias och hälsade på Linda. Jag satt kvar då jag vart bjuden på drinkar. Tobias tröttnade nog på oss tjejer lite grann så han for till sin bror under tiden. Hade så roligt, de måste vi göra om snart igen. 

Så idag sov man till 10.30 behövligt kan jag lova. Har inte kännt mig närvarnde på riktigt länge, känns som man har gått på droger eller nått.  Men nu känns det som att jag är på väg tillbaka, men skulle behöva var ledig ett tag till. Men i morgon är det dax för jobb igen.

Längtar till på Onsdag då jag ska åka på Fackets grunder som ska hållas i Bispården. Så jag åker till Pappa efter jobbet på Tisdag.

Ska bli roligt att få lära sig lite mera om saker och ting.

Nyss så var bea hit och skulle låna bilen för att övningsköra. Så nu får man se om man tar sig till jobbet eller om man måste gå. Hahahaha.

I morgon medans jag är på jobbet så ska Tobais byta däck på min bil. Någonting ska de vara bra till iaf.

Nä nu ska vi bädda nytt i sängen.


Lördag

Jag & Tobias har nyss ätit middag, de blev samma mat som igår. Vi tyckte så mycket om det så vi tog de i dag oxå. Speciellt salladen som är gjord på rödlök, tomater, olja och lite svartpeppar. 

Just nu så skiner solen så underbart härligt, man känner att de börjar bli vår där ute. Tänk att snart kan man börja grilla. De ser jag verkligen fram emot. 

Vi var till krokom en sväng idag och handlade. Hämtade även ett paket från Party lite som hade kommit. 

Jag är helt kär i dom ljusen och i allt som dom säljer. Har tänt ett ljus inne på toaletten som luktar vanilj & persika. Synd att dom inte finns kvar.



Tobias kom och sa man blir ju sugen på vanliljglass om man går in där. Då är det bra ljus, när man inte känner att de luktar skit hahaha.

Undra om man ska tag i disken som vart efter middagen. Om vi ska åka och hälsa på Linda sen.

Hatar att diska men avskyr om den står kvar när man kommer hem. Så illa att jag kan bli på dåligt humör. Lika bra att jag tar tag i det på engång. :)

Ha en fortsatt trevlig kväll.


Tre dagars ledigt.

I går var både jag och Tobais lediga, så skönt när båda är lediga samtidigt. Vi for en sväng till Fresks, för att titta på kommande saker som vi vill ha i framtiden.
Går man på fresks så får man inspiration och många ideér. Å så jobbar ju Sara där :)

Efter vi hade varit på Fresks i över en timme så for vi på Willys och handlade. Sen hem för att äta när klockan var runt 17.00 De vart Strips, Lövtunnbit, beasås och en sallad med rödlök och tomater. Så gott. Mmmm

Sen var det till att göra grädda Morotskakan, som jag skulle ha med mig till Sara senare under kvällen.


 

Ni måste pröva min goda Morotskaka, de finns ingen som gör den bättre än jag.

Nä nu ska jag göra mig iording, för snart bär det av till stor stan. Å ni skiner solen. Jag blir så glad.


Borta bra men hemma bäst

Då var man hemma igen, efter en skön och härlig tid uppe i Valsjöbyn. Längtar redan tills nästa år. Vi har verkligen haft tur med vädret, sol mest hela tiden. :)

Vi kom hem gjorde middag, som i dag blev Köttfärssås och Spagetti. Har tvättat en maskin med en massa kläder, blir en till i morgon innan jobbet. Har tagit en dusch, så skööönt.

Tobias har fått lite fotspa av mig nu i kväll. Han har fått pröva foot scruben och foot lotion ifrån Party lite. Han vart jätte nöjd över sina fötter. ( Den luktar så gott) De är nått som kag verkligen tycker att ni borde prova.

Det var lite kort men nu orkar jag inte skriva mera. De kommer en ny dag i morgon. Då ska jag jobba 12-21.30 efter att ha haft semester i 6 dagar.

Jag hoppas sååå mycket att de ringer i från 210 medicin och frågar om jag kan jobba.

GOD NATT, SOV SÖTT ;)

Vigsel

I går åkte Jag, tobias och hela hans släkt upp till Pennigkjesen. Det var en fin och härlig skoteråkning på ca: 1,5h. När vi kom fram så började vi att grilla hamburgare. 
Efter ett kort tag så fick vi vara med på en vigsel, vilken överraskning :) Men de var så fint. De var Mia & Anders som gifte sig. 

På hemvägen så fick jag köra mesta dels, de var så roligt. Hoppas på att jag få köra i dag oxå. 

Å i dag ska vi ( Jag å Tobias) koka ägg till påskmiddagen. Men innan dess så ska vi ta en härlig tur med skotern till kasstholmen. 
Hoppas att man få se lite sol idag, som de har lovat. 

Nu ska jag vara lite social.
 

En kväll på 210

I Onsdags kväll så jobbade jag på 210 Nefro, de var verkligen nyttigt att vara där. Man lär sig alltid något nytt. Önskar att jag kunde jobba mera där.
Jag skrev upp mig att jag kunde jobba där helgen efter Påsk. Hoppas bara på att dom ringer.
Har aldrig åkt så mycket hiss som den kvällen. Men de var ändå roligt. Fick ju se så mycket på alla andra avd.

Jag skulle vilja läsa till sjuksköterska, men det som tar emot är att man måste ta studielån och läsa i tre år.
Å vad finns det för säkerhet att man får jobb efter men läst det. 

Önskar oxå på ett sätt att jag hade en tjänst där, men vill ju ändå jobba på hemtjänsten. 

Nä nu ska jag packa skoterboxen. Gald påsk :) 


Påsk 2010 i Valsjöbyn

Nu sitter jag uppe i Valsjöbyn. Vi kom i går efter vi hade hämtat skotersakerna. Så i dag blir det skoteråknig för hela slanten.
Middag i Varglyan, :)
Å i går så ramlade jag och skrubbade upp knät. Lite plåster på det, så är man på topp igen.

Nu ska jag vara lite social. Glad påsk.


RSS 2.0