Fredag 28/8

I dag Fredag så har jag jobbat ett kort pass 9-13. De känndes faktiskt skönt att få sluta tidigt någon gång. Tycker alltid att jag jobbar. Min nya mobil som jag köpte för ca 3 månader sen, har nu börjat lägga av allt mera. Den hänger sig när man pratar med folk och stänger av sig själv. Fy fan vad less jag blev på den. Så i dag efter jobbet så åkte jag raka vägen till Telia, där jag lämnade in skiten. Å nu skulle de ta 10 arbets dagar innan man få igen den. Undra hur den är då... Suck... Varför skulle jag köpa en sån dyr telefon, de gör jag aldrig mer om.

Så när jag var klar på Telia så gick jag å Tobias in på Inspiration å beställde ett par, nämre betsämt 5 glasburkar, där jag ska ha mjöl, socker, pasta och kaffe i.
Jag vill ha det fint å inte i några påsar som larverna kommer in i. Nej aldrig i livet.

De är ungrfär så min dag har sett ut.

Så nu hoppas jag på lite mysss med älskligen... Skönt att man har lite sovmorgon, så kan man ju hinna mysa lite då också.. :)

24 Augusti

I dag är det Måndag igen, jag har jobbat till 12. (Riktigt skönt å bara ha e kort dag)  I morse när jag klev upp 05.45 så var det så tyst, igen Tobias hemma :(  Då hade han redan åkt för han skulle iväg å söka jobb i dag. Men de gick inge bra, så det är bara att förtsätta att leta. Nån stans finns det ett jobb som han kan ta. Jag vet att du klara allt. Så nu sitter jag å väntar på att han snart kommer hem, så vi kanske kan ta oss en liten promenad.
 Jag hoppas att han hittar ett jobb snart så han blir sig själv igen, för det är inte roligt att se honom må dåligt.

RSS 2.0