Friiiii

Ja äntligen är jag Fri från jobbet i hela sex dagar, om allt går som man har tänkt sig. Semestern är iaf beviljad å de är jag glad för. :)

Har längtat som ett barn tills den här tiden skulle komma. Att få åka upp till Skogs och få åka lite skoter och bara vara. Äta god mat och vara med underbara människor.

Å få ha en underbra tid med Älskligen oxå. Han är mitt allt.

Just nu ligger han här i soffan med täcket över sig. Han mår inte så bra. Hoppas han kurrerar sig snabbt. Men de går ju magsjuka överallt vad jag vet. De ska vi inte ha här. 

Jaha undra vard jag ska hitta på i kväll då, om han ligger däckad. Tänkte se ett program vid 21.00 å sen tror jag att det blir sängen. Efter en dags hårt arbete. Hahha. man kan ju tro att man redan har blivit pansionär. 

Känner mig inte heller helt i form om jag ska vara ärlig, men ingen magsjuka men har som ont i kroppen och allment trött. Är det årstiden eller vad är det för nått.

Ha en trevlig kväll.

 

En perfekt dag.

Dagen har varit så bra, låg och drog oss ett bra tag. Klev upp och gjorde oss i ordning för att åka till Fresks, där vi köpte nya skenor till duschdörrarna. (Träffade Sara) Sen for vi upp till Lillänge där vi besökte Sport affären och var även in på Systemet.  

Tog en fika på Tages, men himmel vad folk det var. Sen gick reasan hemmet. Där disken stod och väntade. 
 
Fixade på lite här hemma oxå. Baka bla. en morotskaka, som jag senare under kvällen bjöd Frida på.

Vi hade det så mysigt här tillsammans alla tre ( Jag, Tobias och Frida) under Earth hour med ljust tända. Och en varm kopp te.

I morgon ska vi komma ihåg att ställa fram klockan, skönt att man är ledig.

Hoppas att morgon dagen blir lika bra.

Nu ska jag invänta att Tobias blir klar i duschen så jag får till att göra kväll.


Hemma

Nu var det ett bra tag sedan jag skrev. Idag har jag varit hemma hela dagen och inte gjort ett skit. Bara slöat och tittat på tv. Jag har varit frusen hela dagen.
Å jag har längtat efter Tobias så mycket. Känns hela tiden som att vi jobbar om varanndra, men i helgen ska vi vara tillsammans hela helgen. Äta gott och bara vara.

De var så länge sedan vi rådde om varann.

Är så glad att det snart är vår på riktigt :) Och i dag är det 1 vecka kvar tills vi åker till Fjälls, ska bli så enormt skönt att bara få vara. Åka skoter och sitta och mysa i solen.
Och inte nog med det After ski, med en kall öl. Mmmm.

Men innan dess så är det en hel del jobb som väntar. Och lanseringen av Sommarkatalogen på Häggragården den 31/1.
Är det någon som vill komma så är det bara att höra av sig, så har jag biljetter.

Just nu sitter jag och väntar på att mitt allt ska komma hem.


Skor :)

ÄNTLIGEN!!! Hittade jag ett par fina skor med lite längre skaft på och en liten klack. Jag som alltid har haft svårt att hitta stövlar, allt som har längre skaft eftersom jag har så tjocka vader.

Men i går när jag och beatrice var på skopunten, så hittade jag ett par svarta skor. Å dom skulle jag bara ha, utan att ha tittat på priset. Men som tur så var dom på rean, så de kostade 150:- De var som gjort för mig.

I går så var jag även och klippte mig. De vart så skönt att få bort allt slitet hår. Men nu känns det inte som man har något hår kvar.

De ända som fattas nu de är lite nyare kläder, men de får vänta tills man har lite mer pengar att röra sig med.

För just nu så är det ganska hårt. Tycker aldrig att pengarna räcker till. Är det fler som känner så?

Nu ska jag göra mig i ordning inför jobbet.

Ha en bra och skön helg...

Bilbesiktning

Det gick bättre än jag hade hoppats på. För förra gången så fick jag bra att veta. Så då trodde jag inte att den skulle gå igenom. 
Men min lilla Pärla gjorde det, fast jag hade 3 fel. Men behövde inte åka på nya besiktning. Utan det var sånt som jag skulle fixa.
Vart så glad att de inte var mer än tre små fel. Så fick jag även ett nytt bra att veta. Å det är ju bra.

Och den här gången så vågade jag åka med runt. Då an fick se så att bromsarna funkade. Å den gjorde dom. :)

Nu inväntar jag tvätten som ska hängas, innan jag far på jobbet 12-21.30 idag. 7-16 Lördag och 7-21.30 Söndag Ledig Måndag. Längtar...


RSS 2.0