Så lyckligt just nu...

Här sitter jag som en ny människa, jag är ny duschad. Å så är jag så glad för att jag har varit ledig idag, verkligen skönt.

Jag var iväg och gymade en sväng idag. Då träffade jag Anna :) Sen åkte jag iväg å handlade lite på Willys inför Malins student på Fredag.

Jobbar tre dagar den här veckan. Ledig fre, lör och söndag. Den tiden tänker jag vara med min underbara sambo och träna av något slag. De skulle vara roligt att gå en lång promenad tillsammans. De röstar jag på. Om det är fint väder så vill jag även grilla å dricka lite gott till.

Å min nya bil funger alldeles perfekt, jag är så ljuvligt kär i den. Nu har jag min Passat komi, min underbara sambo (man) Så nu kan man ju lunkt få plats med några barn i bilen. Hahahah. Ja, jag vill ha barn.

Våran ekonomi börjar verkligen att bli bättre. Å det är väldigt bra.

Å jag har beslutat att jag inte ska köpa mera mat på Tages, då de kostar 1400:- varje månad. Undra hur många matlådor man jak få för det? Många iaf.

Nä nu ska jag plocka in lite disk och koka mig lite te. För sen blir det en tidig kväll, då jag jobbar 06.45-16.00 i morgon.

Ska även göra lite överraskningar till Tobias när han kommer hem imorgon.

Ha en fortsatt bra kväll.


Längtar tills mitten av veckan.

Har nu snart varit ledig i två dagar, de har varit så skönt. Önskar att helgen var längre. Men man ska ju vara glad att man får vara ledig.

I Fredags så var jag och kollade på en bil. Den var helt perfek till mig. Den ska jag bara ha.

Längtar till jag ska köpa den.

I morgon ska jag jobba ett dag pass på 210. De ska faktiskt bli roligt, att dom vill ha mig där.

Å snart har man semester oxå, nu är det bara 5 veckor kvar. Min allra första semester Jippi :)
Jag tror att jag ska åka ner till Göteborg och hälsa på en kompis och gå på lisseberg:) 

Jag vill de men de känns så svårt att åka ifrån min allra käraste Sambo. Tänk om jag skulle vara borta i 1 vecka. 
Ska se om jag hittar billiga biljetter annars få det nog vara. 

Ska försöka få till det inom kort. 

Nä nu ska vi åka å handla lite till middagen. Som idag blir något med kotletter. Även åka och lämna tillbaka filmen vi såg igår. ( Då jag somnade mitt i allt ihop)Ha en fortsatt bra helg  


En bra dag på 210 :)

Japp i dag var jag på 210 Medicin och jobbade ett 06.45-15.15 pass. De gick riktigt bra idag, bättre än alla andra dagar faktiskt. Jag tror att de börja sätta sig nu. Å det känns skönt. Att man inte är helt slut när man kommer hem.

Efter jobbet där så gick jag på stan för att titta på byxor till Älskligen min. Hittade inga som han ville ha så jag köpte två par tröjor och tre par kalsonger istället.

Så nu står det två inslagna paket och väntar på att mitt stora hjärta ska komma hem.

Tänkte att vi skulle hinna äte lite gott oxå innan dagen är slut. För imorgon åker jag hemifrån kl 06.30 och kommer hem efter kl 22.00

Idag ringde jag till Branmorskan i Krokom, jag tror att dom måste vara de oartigaste någonsin. Får vi barn i framtiden så tänker jag inte vända mig dit iaf. Jag ska ha bättre personal än så. Nån som inte är så oartig.
För de där var det värsta. ALDRIG MER.

Nä nu ska jag titta lite på tv, innan det blir middag.

Ha en bra helg

Ledig Torsdag

Idag sov vi till kl 11, super skönt att inte behöva stressa. Den här dagen har vi bara tagit de lungt. Paketet ifrån Party Lite hade kommit, så de for jag och hämtade i Krokom. Jätte fina saker jag hade beställt.
Å ljusen som lukatar underbart gott. Ni måste bara pröva. Ni kommer inte att bli besvikna.

Sen for vi och hälsade på Christian och Bolton :) Oj oj oj vad den hunden har energi. Men ack så söt han är.

I morgon ska jag jobba ett pass på sjukhuset, ska bli riktigt roligt. Fast jag är lite nervös ändå. Det tar ju ett tag innan man kommer in i det när man inte är där så ofta.
Men dom verkar ju vara nöjda med mig eftersom de ringer så ofta.

Undra om man ska gå in där och jobba lite extra när man har semester? De är ju roligt att få lära sig lite annat oxå än bara jobbet på Hemtjänsten.

Det som är det svåraste är matvagnen, å veta vilkens bricka som är vems.

Å sen jobbar jag ända tills nästa Fredag. De kommer att bli en hård vecka.

Har en hel del att göra den kommande veckan:

Ringa Branmorskan, Telia, om en platta inne i badrummet och lite annat.

Nu ska jag plocka ihop innan en av mina svågrar kommer och ska hjälp Älskligen med hans data. Internet, Ja tack. 

 

Invigning av Friskis Kort :)

Japp idag invigde jag mitt nya Friskis & Svettis kort, med att gå på gymet och ett medel pass. Man kanske inte har så dålig kondition ändå. Hahaha

De var så skönt att få träna igen, men i morgon lär jag väl inte orka träna med tanke på all träningsverk man kommer att ha.

Eller vad tror ni, det är kanske då som man borde träna?

Nu är jag helt slut efter dagens äventyr. Nyss fått hem min underbara Sambo. I morgon har han sovmorgon tills 9-10, ska bli så skönt att få ha honom hemma lite grann. Men jag ska inte klaga, det finns dom som inte får träffa sin patner på evigheter.

Nä nu ska jag vara med Älskligen min innan det är dax för sägen. :)

Skrivs mera i morgon med då med ett utvilat huvud.

God Natt.


RSS 2.0