Mysig helg med <3 i Valsjöbyn

I Fredags så åkte vi upp till Valsjöbyn för att komma ifrån allt som har med jobb och hemmet att göra. Man kan behöva få komma bort ett tag. Å bara få vila upp sig lite.

Vi hade det verkligen super mysigt. När vi kom upp så fick vi laxpaj som Tobias moster Eva hade gjort. Jag tyckte att den var jätte god. Medans Tobias inte alls är så försjust i fisk. Till maten drack vi vin och öl. 

På Lördagen: Så åkte vi ut på en skoter tur. Vädret var inte alls bra. Så den här dagen vart det inte att vi var ute länge. De blåste kallt om fingrarna när man skulle till att grilla sig lite korv och hamburgare. 
Innan middagen så åkte jag och tobias ut på en ny skoter färd, då vi bara åkte lite. Älskar verkligen att få åka skoter och att få vara ute i friska luften. 
Men det är verkligen ett måste att köpa en skoteroverall. Så slipper man frysa. 
Middagen hjälptes vi åt att göra det blev tacos med röd vin och lite öl. Jag stod för dukningen :)

Söndagen: Åkte vi ut till samma ställe som vi var på dagen innan, men med ett mycket bättre väder. Solen sken och vi hade tagit med oss så vi kunde få till en riktig eld. Älskar dig Tobias. Grillade korv och hamburgare. Kokade kaffe. 
Längtar så himla mycket tills vi ska åka upp igen v.13, så i morgon ska jag söka semester. Hoppas bara att jag får vara ledig nu då. 
De borde ju inte vara någon fara, eftersom påsken är mycket senare i år. 

Söndagens middag åt vi på Hoggar´s krog, Tack hjärtat mitt. 

Den här helgen har varit helt underbar. Tack för att du finns. Du får mig att må bra.  

Å i morgon åker han igen, vill inte det men han måste ju jobba. Det måste jag också. Ska även lämna in bilen på Mekonomen, som ska få nya ögon (Lampor) De ska bli skönt att få det gjort.

Måste även byta framrutan på bilen och fixa nytt batteri till bilnycklen. Ett ont måste.

Nä nu ska jag ta och byta om, för att sen åka och handla med svärmor och träffa en kompis.


Ramlade på en isfläck.

Den 1 Februari när jag och Evelina var på stan, så ramlade jag vid ett övergångs stället och slog bak huvudet. Man hörde verkligen hur det small. Hela huvudet bara snurrade. Bet mig i löppen så det rann lite blod. Fick typ en liten hjärnskakning. Att de inte kan sanda som folk är det för dyrt för kommunen kanske. Undra om det blir billigare med benbrott? Vad säger ni om detta????

Jag skulle jobba kvällen. Men det gick verkligen inte. Så jag fick stanna hemma.
Har fortfarande lite ont när jag abstränger mig. Men jag hoppas på att det går över inom kort.
Har inte råd att vara hemma mera nu.

Idag uppvaktade vi Älskligen med Smörgåstårta, då han hade fyllt år medans han var borta. Jätte god tårta som jag hade beställt på Wedemarks.

Vid 12 tiden idag så åt jag och mina vänninor lunch på lilla siam. Hade aldrig varit där förut, men det var jätte gott. 

Var in på Dressman och köpte lite grejor till Älskligen för födelsedagen och hemkomsten. Där av ett par turkos blå kalsonger som han bara måste ha på sig. Älskar dem väldigt mycket.

Sen gick vi och hämtade tårtan på Wedemarks.

Å sen åkte vi hem, jag fick åka med Maria inn till stan. De var jätte snällt.

Var även upp på Mekonomen för att köpa exonlampa som gick på 1200 spänn. Å när jag fick höra att man inte fick byta dessa själva, så for jag upp till Berners å där skulle det kosta 1500 för att byta dessa.
For till systemet och sen kom jag på att jag kunde åka till Mekonomens verkstad. Där skulle jag få det för 500-700 kr. Jippi något som går åt rätt håll.

Nä nu ska jag vara lite social med killarna. Jobb i morgon.


Nu på kvällen har vi tittat på Psalm 21, nja tyckte inte alls att den var så bra.


RSS 2.0