Helg & jag är ledig i tre dagar.

Jag tog och styrde bilen till min pappa i Bispgården, då jag är ledig i tre dagar. Det var länge sedan jag var å hälsade på min goa pappa. Han är den bästa pappan man kan ha.
Så jag for och hämtade Malin (Syrran) och hunden Jackie och hennes lilla valp Doris 6 veckor gammal. Som jag för övrigt vill kalla Dora ifrån ett barnprogram. Vi får se vart det blir.
I morgon kommer våran mamma hem ifrån Umeå, så då ska vi åka dit å vara med henne. Innan jag måste åka hem igen på söndag för att kunna jobba på måndagen. Tänkte att jag skulle hinna fixa någon middag tills mamma kommer hem. Så hon bara kan komma hem och vila. Undra vad det ska bli för gott.

Snart är det bara en vecka kvar tills det är påsk, då vi ska åka upp till Valsjöbyn. Jag längtar som bara den. Jag behöver vila och komma bort från jobbet ett tag. Jag tänker bara njuta av allt. Har redan hunnit fixa lite inför resan. Har även tänkt att göra en chokladtårta som jag ska dekorara med små påsk ägg.
Har varit och provat en overall som jag/vi ska köpa som är bra att ha när man är ute i naturen.
Det kommer nog att innebära att jag kommer få mindre ledigt i sommar men så får det bli. Det här är som ett måste för mig.

Nu blir det tv och lite paus för i mrogon ska jag städa bilen invändigt iaf. Det borde även göras nått åt utsidan.

Hoppas att ni får en underbar helg som jag.

Det blir bättre, bara man kämpar.

Nu har jag tagit tag i mitt nya liv. Idag efter jobbet så gick jag och Emma runt berget.Vi småsprang lite på slutet, känner mig så nöjd med mig själv. Jag trodde inte att jag skulle klara av det. Men det gjorde jag.
Om jag vill komma dit jag vill så måste jag börja kämpa för det också. Man får inget gratis. Å den här gången ska jag verkligen komma dit. Jag vill bli piggare och få ett bättre humör. Jag vill inte skada andra i min omgivning.

Har även bestämt mig för att när jag har de längre delade turerna så ska jag försöka gå ett varv runt berget. Bättre än att sitta å häcka. Jag ska lyckas :)
Är trött att se ur som en valross. Hahahah

När jag kom hem efter bergsrundan så gjorde jag lax i ugn med rotsaksfrukter, riktigt gott.

Om två veckor är det påsk som jag har längtat. Jag ska ha semester och få vara tillsammans med den bästa. Vi åker upp till Valsjöbyn där det är lungt och stilla.

I morgon ska jag göra en dag på lassa. Om man ska orka upp i tid i morgon bitti så är det dax att man hoppar i säng.

Jag är i alla fall supernöjd med min dag. Och att jag också kan fast alla kanske inte tror det.

RSS 2.0