Ja så kan det vara.

Äntligen är det helg igen å jag är ledig. I går var jag på after work med Emma och några andra i från jobbet. Vi hade det super mysigt med god mat och god dricka. :)

I går ringde Malin och berättade att mamma kommer hem på Måndag, Va nej det gör hon inte sa jag. Malin sa även att hon inte hade någon cancer kvar nu, enligt det nya benmärgsprovet. Men jo det gör han tydligen visst det :) Hon kommer att få liggga på Östersunds sjukhus till och börja med. Tror hon skulle tillbaka upp till Umeå den 22/2 och ev få mera cellgifter. Då ska jag åka dit varje dag.
Har sån skuld då jag inte varit upp något mer än sist. Det har ju varit så mycket här hemma oxå. Då man inte får pengar av försäkringskassan i tid heller då har man ju inte råd, förens det är försent.
Jag undrar hur de tänker. Ska man leva på luft eller? De kan ju testa själva å se hur lätt det är. De lär ju få pengarna i tid om det skulle drabba dom något. Suck för att vara den drabbade.
Men jag ska inte vara bitter, nej det ska jag inte.

Önskar även att jag hade svar på alla frågor som jag har inom mig. Men det är sånt jag inte kan prata med någon om, det är något som får komma med tiden. Det lär ju märkar om inte annat.
Ja livet är inte lätt det är något som är säkert iaf.

Påtal om annat så måste jag börja träna. Undra om jag ska börja i morgon. Man kan ju stara med att gå på gymet, så man någon gång kommer i form och kanske når sitt bmi. Det kommer jag nog aldrig att göra men man kan ju alltid försöka innan man säger något.
Jag vill ändra på mig och kunna se ut som folk. Att man nästan jämt ska komma i svakor.

Jag vill oxå ha en massa saker som ett riktigt hem, ett hus. Där jag får inreda som jag vill. Å kunna leva lyckligt i alla mina dagar.

Har iaf haft en fin dag med god middag. Vi gjorde fylld kycklingfilé med ädelost och hasselbackspotatis. Såsen vart så god.
Vi hade Andreas och Oliver på besök. Det var så mysigt.

Nu ska jag gå och titta om det finns någon tvättid i morgon och sen blir det film mys tills man somnar.

Kommentarer
Postat av: Mickan

Ylwiiie, jag vill också börja träna! Helst för ett halvår sen, men ändå. Bättre sent än aldrig. Så vi måste köra igång nu som vi sagt! Vad skönt för er att mamma kommer hem ett tag så ni få ha henne nära och rå om henne. Vi hörs snart!Kramar

2012-02-12 @ 21:19:41
URL: http://intothelight.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0