En lugn dag

Ja idag har jag inte alls gjort mycket. Vaknade ganska sent, å kände mig inte pepp till någonting. Men till slut åkte in till stan och fixade ett ärende. Efter det så åkte jag till Krokom där jag hälsade på Andreas och Oliver. Var där ända till klockan var 18. 

Sen for jag och handlade, så jag kunde åka hem å göra en kyckling gryta med ris. Tror att den gick hem. Men vart tvungen att krydda på den lite mera så nu lär den väl vara  oätlig i morgon. Men men, de stod ju att den skulle vara stark. 

Då kanske man håller sig frisk iaf. 

Jaha undra var man ska göra resten av kvällen då, mer än att ta sig en dusch. De känns som man inte har duschat på flera veckor. Men de har jag, de kan jag lova. 

Ibland kan man verkligen bli jätte irriterad på vissa killar. Inte min älskling räknat nu då. Har en kill kompis som idag vissade sig vara ett jävla pucko. De är som jag säger en del killar/män är ett släkte för sig. Å de är verkligen sant. Usch.......
En stor diss i från mig och mitt hjärta. 

De får står inte att de gör en illa. Nä utan de struntar de i. Helt fullständigt. De kan helt enkelt dra åt helvete. En redig kvinna reder sig själv. 

Nä nu ska jag inte vara så himla nere men de känns iaf. Men man ska inte ta åt sig av all skit heller. Å de gör jag inte. 

I morgon ska jag träffa Johanna och hennes barn. De var så länge sedan så de ska bli kul. Å på kvällen ska jag jobba. Å på Onsdag har jag äntligen min efterlängtade semester. 

Å få se min underbara Älskligen komma hem :) som jag har längtat.

Nu kallar duschen på mig. Ha en bra kväll å natta.   


Varit på Dollar store med Frida :)

I dag var jag och min kompis Frida på Dollar store i Strömsund. Hittade mycket bra saker där :) sen for vi in till Team sportia där jag köpte mig ett par vita tummhansdskar. Som ska användas till skoter åkningen till veckan. Måste även fixa mig ett bra underställ.

Är det någon som vet vart jag hittar ett bra sådant? Så man håller sig var uppe i ur skogen. Hahahah.

Vi åt en pizza, den var riktigt god måste jag säga.

Åkte tillbaka till Staden då det inte vart mera gjort i Strömsund. Vi skulle ju ha gått ut senare på kvällen men så vart det då inte. 

Så vi beslutade oss för att gå på bio. Vi såg I am number four. Den var jätte bra om man frågar mig. Den måste ni gå och se.
Sen vill jag höra era åsikter om den.

Så här är vad min dag har sett ut.

I morgon ska jag bara ta de lungt kanske till och med ska ha en vilo dag. Där man bara tar hand om sig säljv. De behöver man ju ibland.

Nu ska jag göra mig klar för sängen. Är riktigt trött nu efter en mycket bra dag med Frida. TackÄntligen Helg och Löning :)

Nu har jag äntligen jobbat mina åtta dagar och kommit fram till min efterlängtade helg. Den här helgen ska jag verkligen ta vara på. I morgon ska jag och Frida åka till Strömsund och hälsa på en vän.
Och gå på Dollar store :) Måste även hinna in på systemet för att ha lite öl till den kommande kvällen :)
 
Tänkte även hinna in på någon annan butik i ström. Må ju passa på när man väl är där, de händer ju inte så ofta.

I dag på jobbet så gjorde jag något som fick min rygg att inte alls må bra. Har nu fått tagit värktabletter. Hoppas verkligen att den mår bättre i morgon. Då jag ska vara i full gång från morgon till sena natta.

Var i väg och träffade Jeanette på stan. Då vi fikade på Wedemarks :) De gillar vi.

Gick lite på stan. Åkte upp till Lindex uppe på Lillänge där jag hittade ett par Jättefina chinos för endas 249:- som jag tvekade om jag skulle köpa eller inte. Men nu så här i efterhand så skulle jag nog ha gjort det.

Men jag blir alltid så snål när det handlar om att köpa saker innan man vet att man har betalat alla räkningarna. Man måste ju kunna leva oxå.

Jag ska ju börja spara mera pengar nu. Så det blir ju till att hushålla. Måste börja å storhandla å göra matlådor i stället för att köpa mat. Icke godtagbart.

På Onsdag har jag semester :) De ska bli så skönt att bara få vara med mitt hjärta. Å bara få vara. 
 
Nä nu ska jag gå och hänga upp tvätten å sen göra mig klar för sängen.

Tror jag ska göra några ärenden på stan i morgon innan jag må till Krokom :).

Ha nu en trevlig helg alle sammans.


Äntligen börjar våren att komma

Ja, de var ett tag sedan sist jag skrev. Har inte haft någon riktig ork och energi. Hoppas att den vänder nu. Idag är det APT ( arbetsplatsträff) på jobbet å sen vart det till att jobba kväll då de inte fanns någon som kunde. Å jag behöver ju verkligen pengar. De är ju en kort kväll. 
Ska snart in till Kommunal om jag hinner, innan mötet börjar. 

Jag och Frida tog en snabb fika på Thörnes idag. Så mysigt så. En kopp kaffe är alltid gott :)
 
Snart kommer mitt hjärta hem. Jag saknar honom som aldrig förr. Är så glad för att du finns i mitt liv.

Längtar verkligen tills vecka 13 då vi ska upp till svärfar och åka en massa skoter å bara må gott. Äta god mat, de har jag verkligen längtat efter. 

Jag borde verkligen träna idag men de sprack de, när jag vart tvungen att jobba. Jag får gå extra mycket på jobbet i stället. 

Nä om man skulle göra sig klar för avfärd kanske.

Ska försöka skriva mera snart. Ha nu en fortsatt trevlig dag å kväll. Ni vet ju vart ni hittar mig om inte på Hornsgatan. :)

Är det för mycket begärt med en Kram?

Äntligen fått lite tid för att hinna blogga lite. Min tid har varit tuff ett bra tag. Har inte mått bra alls. Jag hoppas att det vänder nu.
De känns som att jag inte räcker till längre. Allt jag gör är fel och ingenting dugger. Jag vill inte att alla ska tycka att jag är i vägen. Vad gör jag för fel?

De enda jag vill är att vara Älskad. Men de är tyligen svårt.

Tycker inte om när man verkligen gör sitt bästa, men ändå blir kallad idiot och att man är helt jävla puckad. De gör så ont i hela mitt hjärta. 

Den här veckan har inte alls varit bra. Mår bara dåligt. Men försöker vara glad, men de är inte så lätt. Å de är inte alls menningen att mina kollegor ska få ta en massa skit ifråm mig. Jag hoppas att de kan förlåta mig någon gång. 

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt, för de som jag inte har behandlat bra. Förlåt. 

Hur man än vrider och vänder så har man alltid rumpan bak. 

Allt de här måste få ett slut annars kommer jag inte att orka, så mycket mera. :( 

Hädan efter kommer jag att hålla mina känslor för mig själv. För säger man nått så får man bara skit för det sen. 

Om man inte är nöjd så fattar jag inte varför man är kvar. 

En kram är de för mycket begärt??? 
 


RSS 2.0